Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос отностно светлина на таблото на Alfa 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос отностно светлина на таблото на Alfa 147

Днес за пръв път тази лапма започна да свети постоянно докато преди това светваше само като дам на контакт и после като запаля изгасваше от днес започна да свети постоянно незнам за какво е за airbag? И защо свети постоянно някъква идея някой има ли пак ли е някъква грешка?

Ето и снимка:

Last edited by Forza; d.m.y г., 15:43.

Мисля , че е натрупала грешки колега.

Comment

А попринцип това лампата за airbag-a ли е ?

Comment

Първоначално публикувано от Forza Покажи съобщение
        А попринцип това лампата за airbag-a ли е ?
        Да,

свети постоянно ако има грешка в еърбега.

Comment

Искам да попитам това с грешките често ли се случва защото на мен сега ми се случва за трети път вече да светят разни лампи и все различни неща......

Comment

Колега и аз скоро си купих 147-ица със светеща лампа за въздушната възглавница. Отидох с колата на диагностика и се оказа че във шофьорската седалка еърбега има ниско съпротивление и не работи. Няма никакъв проблем иначе, въобще не се притеснявай. Може да я изгасиш като я шунтираш - ако те притеснява светещата лампа. И можеш да погледнеш дали случайно не ти е изключен еърбега на пасажера.
            Успех!

Comment

Първоначално публикувано от LordPJ Покажи съобщение
              шофьорската седалка еърбега има ниско съпротивление и не работи. Няма никакъв проблем иначе, въобще не се притеснявай. Успех!
              Е то какъв по-голям проблем от това че еърбега не работи?
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Forza Покажи съобщение
                Искам да попитам това с грешките често ли се случва защото на мен сега ми се случва за трети път вече да светят разни лампи и все различни неща......
                Една от причините, поради които може да ти трупа грешки е заминаващ си акумулатор.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                  Е то какъв по-голям проблем от това че еърбега не работи?

Братле еърбега си работи поне така мисля по скоро това е грешка която трябва да отида да изчистят

Comment

Koлегата е писал че не работи за туй питам. А пък акто ти свети лампата че имаш проблем еъбега няма да се отвори.

Comment

отиваш на диагностиката и там ще ти кажат всичко!!!
                      156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
                      sigpic

Comment

На фона на 10 еърбега, това че няма да се отвори този в седалката не виждам да е от някакво значение - освен ако не е някой безрасъден пилот и мисли да види дали работчт всичките.

А и проблема не е във записана грешка в компютъра, няма да я изчистят-специално питах за това. Проблема си е чисто механичен!

Comment

На фона на 10 еърбега, !
                          Каква ли ше да е тая 147ца с 10 еърбега

Comment

На фона на 10 еърбега, това че няма да се отвори този в седалката не виждам да е от някакво значение - освен ако не е някой безрасъден пилот и мисли да види дали работчт всичките.

А и проблема не е във записана грешка в компютъра, няма да я изчистят-специално питах за това. Проблема си е чисто механичен!
                            Колега, не съм много сигурен, ама си мисля, че ако свети лампата на еърбега, то нито един от наличните не работи!
                            А на моята 156-ца проблема беше точно в записана грешка. И аз мислех, че проблема е механичен, обаче като закарах колата на диагностика и ми изчистиха всички грешки, лампата на еъбега изгасна!

Май ще е най-добре колегата да си закара колата на диагностика, за да се види какъв е проблема, защото тука колкото и да хвърляме боб, не можем да кажем със сигурност какъв е, нито пък да го решим.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                            Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                            Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                            Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Наистина ще е най-добре една диагностика да си направи колегата. Аз казвам какво се окза при мен при диагностиката и че при опит за изчистване на грешката тя си остава.

Old Fox не знам дали всички са с толкова, но при мен са 10- поне аз до толкова успявам да ги видя, иначе в книжката пише че са 12!

Comment

Working...
                              X